Donation fra Maersk Data

Publiceret den 13. februar 2003 af i Donation

Fra Mærsk Data Organisator, Prøvensvej 1 i Brøndby har Datamuseet modtaget en RC9000 maskine samt en RC1900. I den forbindelse tak til Morten Restorp og Obert Knudsten fra MD. Det har også været en meget stor hjælp for Dansk Datahistorisk forening, at Falck i Ballerup har været så venlig at sponsere transporten fra Brøndby til Ballerup. En stor tak til stationsleder Bendt Trustrup, som nu for anden gang har hjulpet dataarkæologerne. Det praktiske arbejde med at adskille og flytte rundt med de tunge maskiner er foretaget af Henning Lindholm, Poul Testmann, Tuan Luu, Finn Verner Nielsen og Jørgen O. Bjerregaard. Knud Viuf har sørget for at maskinerne blev foreviget, før de blev adskilt og kørt til Ballerup:

RC9000 set forfra med påsatte døre. Foto Knud Viuf 2003.

RC9000 set fra bagsiden. Foto Knud Viuf 2003.

RC1900 med konsol. Foto Knud Viuf 2003.