|
DataMuseum.dkPresents historical artifacts from the history of: CP/M |
This is an automatic "excavation" of a thematic subset of
See our Wiki for more about CP/M Excavated with: AutoArchaeologist - Free & Open Source Software. |
top - download
Length: 6912 (0x1b00) Types: TextFile Names: »KOST1DEF.DAT«
└─⟦8decd0089⟧ Bits:30003059 Kend din kost undervisningsprogram └─ ⟦this⟧ »KOST1DEF.DAT«
6 940 20 Levnedsmiddeltabel 280 Kost-kartotek 470 Norm-kartotek 670 Analyser 800 Leksikon 930 Afslut 52 10 920 1029 989 ;1 10 325 409 910 ;2 Ingredienser 409 325 552 910 ;3 Mængde 552 325 695 910 ;4 Pris(kr) 10 265 409 325 ;5 409 265 552 325 ;6 552 265 695 325 ;7 705 265 1029 910 ;8 Næringsanalyse 705 20 1029 173 ;9 10 189 695 249 ;10 10 20 695 173 ;11 10 0 429 0 ;12 Ingredienser 409 0 552 0 ;13 Pris(kr) 552 0 655 0 ;14 i % 0 0 0 0 ;15 0 0 0 0 ;16 440 810 960 890 ;17 430 400 845 920 ;18 - leksikon keyword window 450 200 990 910 ;19 - leksikon text window 15 730 355 920 ;20 275 645 465 920 ;21 467 700 740 920 ;22 - Norm under menu 670 600 980 920 ;23 796 730 906 920 ;24 690 800 1029 920 ;25 35 400 450 900 ;26 - alfabetisk soegning Alfabetisk 35 140 500 870 ;27 - grupperet i levnedsmiddelgruppe I grupper 115 314 525 845 ;28 - alfabetisk i grupper Alfabetisk 35 400 450 900 ;29 - alfabetisk soegning 55 720 470 880 ;30 - højt - lavt indhold 435 680 938 840 ;31 435 340 938 680 ;32 435 610 880 840 ;33 435 140 880 610 ;34 220 505 805 565 ;35 230 400 765 920 ;36 - kost index 100 155 900 900 ;37 - Diverse analyser 10 113 1029 989 ;38 - Diverse analyser 10 20 510 113 ;39 - Diverse analyser status 465 300 1010 920 ;40 - Norm-kartotek Norm-kartotek 400 790 1000 850 ;41 - Indtastning af Norm-navn 465 280 880 920 ;42 - Norm index 265 300 800 880 ;43 - Norm-kartotek 235 440 738 900 ;44 - N▶91◀ringsstoffordeling - analyse Næringsstoffordeling 510 20 1029 113 ;45 - Diverse analyser status 450 120 990 200 ;46 - leksikon text window 310 605 709 665 ;47 150 500 850 680 ;48 280 565 739 745 ;49 Udskrift på papir 270 505 749 565 ;50 180 505 810 565 ;51 - skal kosten slettes/gemmes 465 220 1010 300 ;52 ; Forskellige enhedsbetegnelser og antal decimaler g 1 ; gram dl 1 ; deciliter st 1 ; stk p 1 ; portion ▶90◀ ▶91◀ ▶92◀ ▶93◀ = Flytte A1 = Vælge A2 = Fortryde A3 / A4 = Blade F2 = Rette F1 = Tabelværdier Print = Skærm-udskrift af den aktuelle skærm Mellemrum = Vælge eller bortvælge gruppe Mellemrum = Vælge eller bortvælge næringsstof 85 ; diverse tekster Før: Nu: KJ, total KJ / 100 g Energi % Protein Fedt Kulhydrat Alkohol P/S-forhold Bruger : Prisberegning: Printer nr. : Opslagsord: Hvor meget? Pris pr. Skal den slettes? (j/n) Hvor mange portioner er der i kosten? Kostens navn? Kost: Normens navn? Norm: Obs. næringstæthed i % af anbefalet næringstæthed: Brug F1 / A2 / A3 / A4 A1 = Gem og afslut Tryk RETURN for at fortsætte Der er ingen priser at analysere Der er ingen kost at analysere R = Restværdi Kræver password! Analyse: Der er ingen tal i den valgte norm Der findes ingen kost på disketten Der findes ingen normer på disketten Der findes ingen kost at udskrive Ønskes der prisberegning? (j/n) MJ, total Skal kosten slettes fra skærmen? (j/n) En sådan norm findes allerede Ej navngivet - Af kosten: Denne norm er beskyttet Nuværende norm: Der er ikke valgt. Brug <mellemrum>. Ingrediensernes %-bidrag til kostens pris. Dette næringsstof er ikke i kosten Fordeling på kulhydrater er uoplyst Der er ikke plads til flere ingredienser Ingen levnedsmidler opfylder betingelserne Kan ikke beregnes pga. for få tabelværdier 100 g dl stk portion Skal kosten gemmes? (j/n) Næringsstoffordeling for: Det totale protein-indhold er forkert Det totale fedt-indhold er forkert Det totale kulhydrat-indhold er forkert Næringsstoffets navn: Indhold: Det anbefalede: Gyldighedsfaktor: I den blandede norm indgår følgende NNA normer: Fordeling på fedtstoffer er uoplyst Ovenstående er udregnet på grundlag af NNA normen: Printer ikke klar! skal der ventes? (j/n) <mellemrum> = graf A1 = Næste side <mellemrum> = tabel F1/A2/A3/A4 Er der tilsluttet printer? (j/n) Gyldighedsfaktoren udregnes. Vent et øjeblik! MJ / 100 g Incl. næringsstofoplysninger? (j/n) Energi-indholdet må ikke være 0 eller uoplyst! En sådan kost findes allerede En kost må ikke anvende sig selv! Afbryde udskrift? (j/n) Der arbejdes på området! Vil du vente? (j/n) Printeren er i brug! Vil du vente? (j/n) Der arbejdes på området! Vent! Da kosten anvendes, kan den ikke slettes! <mellemrum> = graf Skal gyldighedsfaktoren udregnes? (j/n) Vælg 1. søgeprofil Vælg 2. søgeprofil 2 ; print menu Menu oplysninger Skærmbillede (RETURN + PrtScr) 4 ; menu1 - levnedsmiddeltabel I grupper Alfabetisk Næringsprofil, 1 faktor Næringsprofil, 2 faktorer 6 ; menu2 - kost-kartotek Anvend kost Hent kost Gem kost Start ny kost Slet kost Udskriv kost 5 ; menu3 - norm-kartotek Vælg norm NNA, blandet gruppe Tilføj norm Ret norm Slet norm 7 ; menu4 - analyser Energiprocent Protein Fedt Kulhydrat og kostfibre Udvalgte næringsstoffer Næringsstoffordeling Pris 5 ; menu5 - lekikon Opslag Tilføj Ret Slet Import 2 ; menu6 - afslutning Afslut og gem kosten Afslut og gem IKKE kosten 16 ; levnedsmiddelgrupper Mælk og mælkekonserves Ost og osteprodukter Is Korn- og stivelsesprodukter Grønsager og grønsagsprodukter Frugt og frugtprodukter Kød og kødprodukter Fisk og fiskeprodukter Fjerkræ og fjerkræprodukter Æg og æggeprodukter Fedtstoffer og fede produkter Sukker, honning og sukkervarer Drikkevarer Krydderier og andre hjælpestoffer Sammensatte levnedsmidler Andre levnedsmidler 2 ; næringsprofil tekster Højt indhold Lavt indhold 12 ; energiprocent tekster I kosten Anbefalet Energiværdi, total Protein Fedt Kulhydrat Alkohol Protein ▶97◀ 10% Fedt ▶97◀ 25% ▶98◀ 35% Kulhydrat ca 55% KJ MJ 14 ; proteinanalyse I alt: g protein g animalsk protein g vegetabilsk protein Begrænsende aminosyre.....: Chemical score............: Effektivt protein.........: g (oplyst: *) Kan ikke beregnes pga manglende tabelværdier. ▶97◀ 100.00 % * Ingen 8 ; fedt analyse tekster I alt: g fedt(stof) g mættede fedtsyrer g monoumættede fedtsyrer g polyumættede fedtsyrer P/S-forhold (polyumættede / mættede fedtsyrer) : Anbefalet P/S-forhold..........................: ▶97◀ 0.50 (oplyst: 6 ; kulhydrat analyse tekster I alt: g kulhydrat g sukkerarter g stivelse g kostfibre (oplyst: 23 ; udvalgte næringsstoffer I kosten Anbefal. I kosten Anbefal. C i % /døgn /MJ /MJ af D <mellemrum> = tabel F1/A2/A3/A4 <mellemrum> = graf F1/A2/A3/A4 * = værdi over 200 % %-bidrag til det samlede indhold %-bidrag til kostens samlede energiværdi Kostens samlede pris: %-bidrag til samlet pris Bidrag i kr. * = Kan ikke beregnes, da der er valgt NNA, blandet gruppe 0 ; opl. tekster 0 ; levnedsmiddeltekster 0 ; slut markering «eof»