|
|
DataMuseum.dkPresents historical artifacts from the history of: CP/M |
This is an automatic "excavation" of a thematic subset of
See our Wiki for more about CP/M Excavated with: AutoArchaeologist - Free & Open Source Software. |
top - metrics - download
Length: 6912 (0x1b00)
Types: TextFile
Names: »KOST1DEF.DAT«
└─⟦8decd0089⟧ Bits:30003059 Kend din kost undervisningsprogram
└─⟦this⟧ »KOST1DEF.DAT«
6 940
20
Levnedsmiddeltabel
280
Kost-kartotek
470
Norm-kartotek
670
Analyser
800
Leksikon
930
Afslut
52
10 920 1029 989 ;1
10 325 409 910 ;2
Ingredienser
409 325 552 910 ;3
Mængde
552 325 695 910 ;4
Pris(kr)
10 265 409 325 ;5
409 265 552 325 ;6
552 265 695 325 ;7
705 265 1029 910 ;8
Næringsanalyse
705 20 1029 173 ;9
10 189 695 249 ;10
10 20 695 173 ;11
10 0 429 0 ;12
Ingredienser
409 0 552 0 ;13
Pris(kr)
552 0 655 0 ;14
i %
0 0 0 0 ;15
0 0 0 0 ;16
440 810 960 890 ;17
430 400 845 920 ;18 - leksikon keyword window
450 200 990 910 ;19 - leksikon text window
15 730 355 920 ;20
275 645 465 920 ;21
467 700 740 920 ;22 - Norm under menu
670 600 980 920 ;23
796 730 906 920 ;24
690 800 1029 920 ;25
35 400 450 900 ;26 - alfabetisk soegning
Alfabetisk
35 140 500 870 ;27 - grupperet i levnedsmiddelgruppe
I grupper
115 314 525 845 ;28 - alfabetisk i grupper
Alfabetisk
35 400 450 900 ;29 - alfabetisk soegning
55 720 470 880 ;30 - højt - lavt indhold
435 680 938 840 ;31
435 340 938 680 ;32
435 610 880 840 ;33
435 140 880 610 ;34
220 505 805 565 ;35
230 400 765 920 ;36 - kost index
100 155 900 900 ;37 - Diverse analyser
10 113 1029 989 ;38 - Diverse analyser
10 20 510 113 ;39 - Diverse analyser status
465 300 1010 920 ;40 - Norm-kartotek
Norm-kartotek
400 790 1000 850 ;41 - Indtastning af Norm-navn
465 280 880 920 ;42 - Norm index
265 300 800 880 ;43 - Norm-kartotek
235 440 738 900 ;44 - N▶91◀ringsstoffordeling - analyse
Næringsstoffordeling
510 20 1029 113 ;45 - Diverse analyser status
450 120 990 200 ;46 - leksikon text window
310 605 709 665 ;47
150 500 850 680 ;48
280 565 739 745 ;49
Udskrift på papir
270 505 749 565 ;50
180 505 810 565 ;51 - skal kosten slettes/gemmes
465 220 1010 300 ;52
; Forskellige enhedsbetegnelser og antal decimaler
g
1 ; gram
dl
1 ; deciliter
st
1 ; stk
p
1 ; portion
▶90◀ ▶91◀ ▶92◀ ▶93◀ = Flytte A1 = Vælge A2 = Fortryde
A3 / A4 = Blade F2 = Rette F1 = Tabelværdier
Print = Skærm-udskrift af den aktuelle skærm
Mellemrum = Vælge eller bortvælge gruppe
Mellemrum = Vælge eller bortvælge næringsstof
85 ; diverse tekster
Før: Nu:
KJ, total
KJ / 100 g
Energi %
Protein
Fedt
Kulhydrat
Alkohol
P/S-forhold
Bruger :
Prisberegning:
Printer nr. :
Opslagsord:
Hvor meget?
Pris pr.
Skal den slettes? (j/n)
Hvor mange portioner er der i kosten?
Kostens navn?
Kost:
Normens navn?
Norm:
Obs. næringstæthed i % af anbefalet næringstæthed:
Brug F1 / A2 / A3 / A4
A1 = Gem og afslut
Tryk RETURN for at fortsætte
Der er ingen priser at analysere
Der er ingen kost at analysere
R = Restværdi
Kræver password!
Analyse:
Der er ingen tal i den valgte norm
Der findes ingen kost på disketten
Der findes ingen normer på disketten
Der findes ingen kost at udskrive
Ønskes der prisberegning? (j/n)
MJ, total
Skal kosten slettes fra skærmen? (j/n)
En sådan norm findes allerede
Ej navngivet
- Af kosten:
Denne norm er beskyttet
Nuværende norm:
Der er ikke valgt. Brug <mellemrum>.
Ingrediensernes %-bidrag til kostens pris.
Dette næringsstof er ikke i kosten
Fordeling på kulhydrater er uoplyst
Der er ikke plads til flere ingredienser
Ingen levnedsmidler opfylder betingelserne
Kan ikke beregnes pga. for få tabelværdier
100 g
dl
stk
portion
Skal kosten gemmes? (j/n)
Næringsstoffordeling for:
Det totale protein-indhold er forkert
Det totale fedt-indhold er forkert
Det totale kulhydrat-indhold er forkert
Næringsstoffets navn:
Indhold:
Det anbefalede:
Gyldighedsfaktor:
I den blandede norm indgår følgende NNA normer:
Fordeling på fedtstoffer er uoplyst
Ovenstående er udregnet på grundlag af NNA normen:
Printer ikke klar! skal der ventes? (j/n)
<mellemrum> = graf A1 = Næste side
<mellemrum> = tabel F1/A2/A3/A4
Er der tilsluttet printer? (j/n)
Gyldighedsfaktoren udregnes. Vent et øjeblik!
MJ / 100 g
Incl. næringsstofoplysninger? (j/n)
Energi-indholdet må ikke være 0 eller uoplyst!
En sådan kost findes allerede
En kost må ikke anvende sig selv!
Afbryde udskrift? (j/n)
Der arbejdes på området! Vil du vente? (j/n)
Printeren er i brug! Vil du vente? (j/n)
Der arbejdes på området! Vent!
Da kosten anvendes, kan den ikke slettes!
<mellemrum> = graf
Skal gyldighedsfaktoren udregnes? (j/n)
Vælg 1. søgeprofil
Vælg 2. søgeprofil
2 ; print menu
Menu oplysninger
Skærmbillede (RETURN + PrtScr)
4 ; menu1 - levnedsmiddeltabel
I grupper
Alfabetisk
Næringsprofil, 1 faktor
Næringsprofil, 2 faktorer
6 ; menu2 - kost-kartotek
Anvend kost
Hent kost
Gem kost
Start ny kost
Slet kost
Udskriv kost
5 ; menu3 - norm-kartotek
Vælg norm
NNA, blandet gruppe
Tilføj norm
Ret norm
Slet norm
7 ; menu4 - analyser
Energiprocent
Protein
Fedt
Kulhydrat og kostfibre
Udvalgte næringsstoffer
Næringsstoffordeling
Pris
5 ; menu5 - lekikon
Opslag
Tilføj
Ret
Slet
Import
2 ; menu6 - afslutning
Afslut og gem kosten
Afslut og gem IKKE kosten
16 ; levnedsmiddelgrupper
Mælk og mælkekonserves
Ost og osteprodukter
Is
Korn- og stivelsesprodukter
Grønsager og grønsagsprodukter
Frugt og frugtprodukter
Kød og kødprodukter
Fisk og fiskeprodukter
Fjerkræ og fjerkræprodukter
Æg og æggeprodukter
Fedtstoffer og fede produkter
Sukker, honning og sukkervarer
Drikkevarer
Krydderier og andre hjælpestoffer
Sammensatte levnedsmidler
Andre levnedsmidler
2 ; næringsprofil tekster
Højt indhold
Lavt indhold
12 ; energiprocent tekster
I kosten
Anbefalet
Energiværdi, total
Protein
Fedt
Kulhydrat
Alkohol
Protein ▶97◀ 10%
Fedt ▶97◀ 25% ▶98◀ 35%
Kulhydrat ca 55%
KJ
MJ
14 ; proteinanalyse
I alt:
g protein
g animalsk protein
g vegetabilsk protein
Begrænsende aminosyre.....:
Chemical score............:
Effektivt protein.........:
g
(oplyst:
*) Kan ikke beregnes pga
manglende tabelværdier.
▶97◀ 100.00 %
*
Ingen
8 ; fedt analyse tekster
I alt:
g fedt(stof)
g mættede fedtsyrer
g monoumættede fedtsyrer
g polyumættede fedtsyrer
P/S-forhold (polyumættede / mættede fedtsyrer) :
Anbefalet P/S-forhold..........................: ▶97◀ 0.50
(oplyst:
6 ; kulhydrat analyse tekster
I alt:
g kulhydrat
g sukkerarter
g stivelse
g kostfibre
(oplyst:
23 ; udvalgte næringsstoffer
I kosten
Anbefal.
I kosten
Anbefal.
C i %
/døgn
/MJ
/MJ
af D
<mellemrum> = tabel F1/A2/A3/A4
<mellemrum> = graf F1/A2/A3/A4
* = værdi over 200 %
%-bidrag til det
samlede indhold
%-bidrag til kostens
samlede energiværdi
Kostens samlede
pris:
%-bidrag til samlet
pris
Bidrag i kr.
* = Kan ikke beregnes, da der er valgt NNA, blandet gruppe
0 ; opl. tekster
0 ; levnedsmiddeltekster
0 ; slut markering
«eof»