Punktum dk A/S

Fra DDHFwiki
Spring til navigation Spring til søgning

Punktum dk A/S hed fra juli 1999 til maj 2023 DK Hostmaster A/S, hvor de havde ansvaret for at administrere alle .dk-domænenavne, både gennem direkte salg og mellemforhandlere.

Historien om DK Hostmaster A/S

Siden 1999 har foreningen Dansk Internet Forum (DIFO) og aktieselskabet DK Hostmaster haft ansvaret for at administrere alle .dk-domænenavne. Vi har skabt en stærk, digital infrastruktur, som gør, at .dk-domænet er et trygt og godt sted at være.

Før 1999 gjorde andre kræfter et stort forarbejde for at få internettet til Danmark. Det har vi bl.a. beskrevet i historiefortællingen om ”Hele Danmarks .dk”, hvor vi fortæller historien om internettets udbredelse i Danmark i tekst, lyd og billeder:

Se historien her: om "Hele Danmarks .dk"

Almindeligvis ville vi skrive en historie her på wiki’en om virksomheden, men i dette tilfælde har virksomheden – DK Hostmaster – en helt fantastisk hjemmeside, hvor de under punktet ”OM OS” beskriver historien, som starter tilbage i 1987.

Her er linket til: Historien om DK Hostmaster A/S


Ovenstående er lagt på wiki’en i januar 2023 efter aftale med DK Hostmaster.

Punktum dk A/S

Fra maj måned 2023 skifter Hostmaster navn til: Punktum dk A/S (CVR: 24210375). Dette skridt er taget for at give en mere præcis beskrivelse af deres service. Deres nye hjemmeside er https://punktum.dk/.