Sporingskategorier

Spring til navigation Spring til søgning

Denne side viser sporing af de kategorier, som er automatisk udfyldt af MediaWiki-softwaren. Deres navne kan ændres ved at ændre de relevante system-beskeder i MediaWiki-navnerummet.

Sporingskategori Navn på besked Optagelseskriterier for kategori
Sider med brudte filhenvisningerbroken-file-categorySiden indeholder en defekt filhenvisning (en henvisning til at indlejre en fil der ikke eksisterer).
Sider der bruger samme argument mere end en gang i en skabelonduplicate-args-categorySiden indeholder en skabelon hvor et argument er brugt mere end en gang, som {{foo|bar=1|bar=2}} eller {{foo|bar|1=baz}}.
Sider, der overskrider ekspansionsdybdenexpansion-depth-exceeded-categorySiden overskrider den maksimale udvidelsesdybde.
Sider med for mange beregningstunge oversætter-funktionerexpensive-parserfunction-categorySiden bruger alt for mange beregningstunge funktioner (som #ifexist). Se Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Skjulte kategorierhidden-category-categoryKategorien indeholder __HIDDENCAT__ i sideindholdet, hvilket som standard forhindrer den i at blive vist i kategorilisten på sider.
Indekserede siderindex-categorySiden indeholder __INDEX__ (og er i et navnerum, hvor dette flag er tilladt), og bliver derfor indekseret af robotter, hvor den normalt ikke ville blive det.
Sider hvor antal noder er overskredetnode-count-exceeded-categorySiden overstiger det maksimale antal af noder.
Ikke-indekserede sidernoindex-categorySiden indekseres ikke af robotter, fordi den indeholder det magiske ord __NOINDEX__ og er i et navnerum, hvor dette flag er tilladt.
Sider med ikke-numeriske argumenter i parserfunktionen formatnumnonnumeric-formatnumThe page contains a non-numeric argument to the formatnum parser function.
Sider med udeladte skabelonparametrepost-expand-template-argument-categorySiden er større end $wgMaxArticleSize efter udvidelse af et skabelon argument (noget i triple krøllede paranteser, som {{{Foo}}}).
Sider der indeholder for mange skabelonerpost-expand-template-inclusion-categorySiden er større end $wgMaxArticleSize efter alle skabeloner er udvidet, så nogle skabeloner blev ikke udvidet.
Sider med ignorerede visningstitlerrestricted-displaytitle-ignoredThe page has an ignored {{DISPLAYTITLE}} because it is not equivalent to the page's actual title.
Sider der bruger = som en skabelontemplate-equals-categoryThe page contains {{=}} but on this wiki that does not expand to =. This usage is deprecated; a future MediaWiki version will implement {{=}} as a parser function.
Sider med skabelonløkkertemplate-loop-categorySiden indeholder en skabelonløkke, det vil sige en skabelon som kalder sig selv rekursivt.
Sider hvor dybdegrænsen for unstrip er nåetunstrip-depth-categoryThe page exceeds the unstrip depth limit.
Sider hvor størrelsesgrænsen for unstrip er nåetunstrip-size-categoryThe page exceeds the unstrip size limit.
Sider med fejl i referencercite-tracking-category-cite-errorSider i denne kategori har fejl i brugen af reference-tags.