Besøg hos ITE

Den 23. november besøgte Finn Verner Nielsen, Poul Testmann, Henning Isaksson og Jørgen O. Bjerregaard ITE – Interactive Television Entertainment Aps, som bl.a. producerer tv-figuren Hugo. Vi blev budt velkommen af Alf Døj, som berettede om ITE´s lange historie og teknikken bag. En medarbejder fortalte om de første hektiske og lidt anarkistiske år. Administrerende direktør Søren Sørensen gav os et indblik i ITE´s visioner og fremtidige produktion. Søren Sørensen har i øvrigt en fortid hos Christian Rovsing. Bl.a. fik vi en kort præsentation af en helt ny version af Hugo. Til slut fik vi en rundvisning og blev præsenteret for den nye TV platform, og så hvordan Hugo animationen fandt sted ved hjælp af pc, joystick og mikrofon. Utroligt og meget spændende. Både Alf Døj og Søren Sørensen tilkendegav, at de var interesseret i projekt Dansk Datamuseum og gerne samarbejdet med os. Endvidere, at vi ville arve den første version af Hugo – køreklar, så vi kan demonstrere, hvordan den første teknik fungerede. Vi havde en spændende og uforglemmelig eftermiddag/aften og ser frem til fremtidigt samarbejde. Yderligere oplysninger om ITE kan findes på: www.ite.dk.