Torsdagsaktive d. 25. Oktober 2012

Som man kan se, så er hjemmesiden blevet peppet godt og grundigt op. Det skyldes et rigtigt flot stykke arbejde fra Anders, hvor vi nu har planer om at bruge siden lidt mere aktivt. Det var Mogens der idag lavede den praktiske idriftssættelse med Anders på sidelinien. Det skete ganske roligt og gnidningsfrit hvis vi ser bort fra en 10 minutters nedetid – hvilket meget naturligt fik startet en livlig diskussion om hvad det gjorde ved vores SLA. Snakken gik derefter lystigt videre til usability af siden – man kan jo ikke samme så mange IT folk på et sted uden at et vist antal fluer bliver dissekeret.

Uffe og Mads var afsted til Commodore meet and greet (X2012) i Holland. De fik pakket 4 mand, soveposer, oppakning og computere samt ~5000-7000 disketter i bilen. Vi ser frem til at høre beretningen fra dem.

Finn og Poul fik ryddet godt rundt på nogle reoler, og er ved at opsætte de røde klodskasser ved værkstedet. Det bliver rart at kunne få sorteret mange af småstumperne ud. Der er oprettet en indholdsfortegnelse på wiki’en, som vil blive udskrevet og hængt op ved reolen. Det virkede til, at være den mest lavpraktisk løsning indtil nogen får bedre idéer.

Hylderne til montage over pallereolerne nåede heller ikke op denne gang. Det var vist noget med et manglende bor i den rigtige størrelse. Men det ser ud til, at det sker Real Soon Now (TM), og så kommer der fart på, med at få lavet de ekstra arbejdspladser ved værkstedet.