Torsdagsaktive d. 1. November 2012

Rundt omkring i hjørnerne var der gang i flere forskellige aktiviteter, og som vanligt får vi her kun samlet op på nogle enkelte.

Den nybyggede Nimbi plade skrider godt frem, hvor du herunder kan se Finn og Peter med pladen. Det er Bent der sidder og læser i baggrunden. Peter er igang med at få monteret de sidste småting på pladen.

Finn og Peter i samtale omkring Nimbi pladen. Bent sidder i baggrunden og læser.

Ole og Poul-Henning kom godt igang med hylderne. Arbejdstilsynet ville være stolte når de så hvor pænt pallerne er spændt fast med skruetvinger. Det gik meget flot med at få lavede hullerne, men endte med at gå ned på udstyr, da de forhåndenværende skruer ikke kunne drives ind. Når der engang er fundet nye skruer kommer det lidt fremdrift igen.

Ole på stigen mens Poul-Henning agerer stopklods.

Uffe og Claus fik endelig tilføjet latching decodereren på deres DTMF til joystick adapter.De øverste 4 røde lysdioder viser en 4-bit værdi for den tast der trykkes på telefonen, og den grønne indikerer når der er lavet en korrekt registrering. De nedeste 3 lysdioder i hhv. gul, grøn og rød er placeret efter decoderen. Som de er sat, så lyser de for hhv 4, 1 og 2. Det skal så mappes til 4 for venstre, og 2 for ned. 1 skal så svare til skå ned til venstre. På et joystick svarer det til, at bøde venstre og ned er sluttet på en gang. For, at dette kan lykkes, så skal der indsættes en række dioder som ensrettere, men klokken var så fremskreden, at det blev udskudt til næste uge.

Prototype board med vores DTMF til joystick adapter.