Torsdagsaktive d. 14. februar 2013

Vi havde i aften den store fornøjelse, at have besøg af Mogens Pelle. Han er en mand med sine meningers mod, og det blev til nogle ganske interessante diskussioner og historier. Vi håber rigtigt meget, at vi kan lokke ham med til et arrangement på et tidspunkt, da han har meget interessant at fortælle.

Poul-Henning, Mogens Pelle, Finn og Claus i samtale om Comal mv

Claus og Poul-Henning leger lystigt videre med RC 3600 (den “rigtige” fra Præstø – RC 7000 er originalen, en Data General Nova), som nu summer frejdigt i værkstedet.

RC 3600. Bygget i Præstø, og oprindeligt leveret til Slagelse Gymnasium & HF Kursus

Poul-Henning og Claus ved RC3600

Som man måske kan ane på billedet herover, så står bordene nu lidt anderledes. Der er nemlig nu kommet lys op i den nye sektion i værkstedet. Næste skridt bliver at montere de første hyldesektioner ovre fra “Møllen” under hylderne med måleapparaterne..

Finn, Poul, Poul-Henning, Carsten og Uffe i det nye værkstedsomårde

Ole og Claus gik og sparkede lidt dæk på RC 4000 og fik en snak om hvad der skulle til for, at få den helt fit for fight. Båndstationerne har lidt problemer med kapstanerne, hvor man har prøvet at belægge dem med nyt gummi, men det har vist sig ikke at været præcist nok udført. Derudover er kun 1 af diskene nogenlunde kørende. Der er lige så stille optræk til, at der også kommer til fokus på RC 4000 ud over GIER 🙂

Control Data 23122 Disk Storage Unit i RC 4000 farver